Перші редакції проектів ДСТУ для отримання коментарів

Керуючись статтею 20 п.1 Закону України «Про стандартизацію»  та гідно з Програмою робіт з національної стандартизації на 2019 рік Громадська Спілка «Всеукраїнська Асоціація Грибовиробників» оприлюднює перші редакції проектів ДСТУ для отримання коментарів:

— Проект ДСТУ «Гриби. Опеньки культивовані свіжі. Технічні умови» (ДСТУ опеньки),

— Проект ДСТУ «Гриби. Шампіньйони культивовані свіжі. Технічні умови» (ДСТУ шампіньйони) ,

— Проект ДСТУ «Гриби. Шіїтаке культивовані свіжі. Технічні умови», (ДСТУ шиїтаке)

 

 

Для подання коментарів та пропозицій звертатись за адресою:

Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП України), кафедра стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

вул. Героїв Оборони, 15, м. Київ, 03041;

тел. (044) 527-82-79; факс (044) 527-82-79

e-mail: . standardization@ukr.net

Строк подання коментарів — 60 календарних днів з дня оприлюднення повідомлення.

Комментирование закрыто